تبلیغات
سکوت شب - نان شیرمال تركی

ZEOS

باز و بستن صفحات جانبی

تبلیغات

نظر سنجی

  • خوشحال میشم نظرتان را درباره مطالب بگید






تبلیغات            

برچسب ها

فتوشاپ  عشق  جشن نیمه شعبان  ادامه مطلب  نرم افزار فتوشاپ برای موبایل  گوشی موبایل  امام زمان  نرم افزار  مولودی  دانلود 

آمار

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • به وبلاگ ما خوش آمدید
    تبلیغات شما در اینجا
    نویسنده: tayebe t | تاریخ: دوشنبه 21 تیر 1389

    نان شیرمال تركی 

    مواد لازم: 

    6-5 فنجان آرد 
    دو سوم فنجان روغن 
    2 عدد زرده تخم مرغ 
    یك فنجان شیر 
    دو سوم فنجان شكر 
    یك قاشق سوپخوری مایع خمیر 
    یك قاشق چایخوری نمك 
    به مقدار كافی آب ولرم 
    در صورت تمایل یك قاشق چایخوری برای تزئین روی نان زنجبیل 
    یك سوم فنجان كنجد 
    كمی كره و شیر 
    طرز تهیه: 
    مایع خمیر و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، كه خمیر به دست آمده نرم باشد. 5 یا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می كنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را كمی چرب كرده و با وردنه هر یك از گلوله ها را به قطر یك و نیم سانتی متر پهن و به شكل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. كنجد و زرده تخم مرغ را با یك قاشق مرباخوری مخلوط كرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج كرده، نان را بگذارید كمی سرد شود، بعد روی آن كمی شیرمی پاشیم و كره می مالیم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشك نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است.